İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu ve teşkilat mensupları Dinar ilçesinde esnaf ve esnaf odalarının temsilcileri ile buluşdu. 

FAİZ AFFI İSTİYORUZ

Dinar Esnaf ve Sanatkarlar ve Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Veysel Topçu, “Üreticimiz, esnafımız büyük sıkıntı içersinde. Borç ve faiz yükü esnafımızın belini büküyor. Esnafımız, çiftçimiz kredilerle ayakta kalmaya çalışırken devamlı faiz ödemek zorunda kalıyor ve anapara sabit kalıyor. Bunun düzeltilmesi için yasal düzenleme yapılması gerekiyor. İktidardan faiz affı talebimiz var. Borç ödenebilir duruma gelirse çiftçi kendini toparlayacak. Girdi maliyetlerindeki artış ve kuraklık gözüne alınarak kredi faizi affı konusu gündeme alınmalı. Bu konuda bütün siyasi partilerimizden destek bekliyoruz” dedi.

HOŞGÖRÜ VE ADALET İSTİYORUZ

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise, “Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda ilimizde bulunan STK ve Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor, sorunlarını dinleyerek rapor ediyoruz. Genel başkanımızın selamları sizlere iletmek istiyorum. Partimiz TBMM’de grubu bulunan bir parti olarak sizlerin sorunlarını grup toplantısında dile getirecektir. Bu yönde sizlere bir katkımız olabilir. Seçimler sonrası milletimiz teveccüh gösterir ve bize yönetim görevi tevdi edilirse sizlerle birlikte sorunları el birliği ile çözmek için çaba göstereceğiz. Biz bir şeyleri değiştirmek istiyoruz. 2002 yılından önce var olan birlik ve beraberliği yeniden oluşturmak istiyoruz. Cebinde TC kimliğini taşıyan herkes bu ülkenin birinci sınıf vatandaşıdır. Ülkemizde hoş görüyü ve adaleti tesis edeceğiz. Ben Sayın Veysel Topçu başkanımıza, kıymetli oda Başkanlarıma ve değerli müdürlerimize bu güzel karşılama için çok teşekkür ederim. Dinar İlçe teşkilatımız güzel çalışmalar yapan ilçelerimizden birisi. Bizi en iyi şekilde temsil ettiklerine inanıyorum. İlçemizde bulunan STK ve sivil toplum örgütleri ile diyalog halindeler. Genel Başkanımızın açıkladığı manifesto büyük önem arz ediyor. Bir değişim ve gelişimin ışıkları bu manifestoda var. Bu ülke hepimizin. milletimizin ferasetine inanıyoruz. Biz her şeyden önce memleket sevdasını önümüze aldık. Tek derdimiz ülkemizi huzur ve refaha kavuşturmak. Her zaman bu ruhla çalışacağız” diye ifade etti.

Başkan Topçu "İYİ Parti İL Başkanı Sayın Mısırlıoğlu’nun nezdinde tüm misafirlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz" dedi