BURASI GİBİ MEMLEKET GÖRMEDİM

Çok şükür iyiyim. 7 ülke gezdim. Burası gibi memleket görmedim.En rahat yer burası. Havası suyu çok iyi memleketimizin. Ben 1971 doğumluyum.

500 LİRAYA MARKETTEN ÇIKARKEN ŞİMDİ 1000 LİRAYA ÇIKIYORUM

Biraz dertliyim. Maddi sıkıntılarım var. Her şey ateş pahası olmuş. Geçen sene 500 lira ile marketten çıkıyorduk. Şimdi 800-1000 lira. Enflasyon pik yaptı. Böyle giderse Suriyeliler gibi olacağız. 

HASTANEDE DOKTOR SORUNU VAR

Dinar’da hastanede doktor sorunu var. Doktoru soruyoruz doktor yok diyorlar. Bu arada oğlum işsiz kendisine iş arıyorum. 

HER DÖNEM VEKİLİMİZ VARDI AMA DİNAR’A BİR ŞEY YAPILMADI

Dinar’a bir şey yapılmaz. Her dönem milletvekilimiz vardı. Burası dört yol kavşağı. Burada hiç bir şey yok. Allah razı olsun. Emekli şehri olduk. 

ÜNİVERSİTE MEZUNLARI İÇİN İŞ YOK

Üniversiteleri boyalıyorlar. Yurtları yapıyorlar. Ama çocuklar okulu bitirdiğinde iş yok. Her doğan çocuk günden güne kötüye gidiyor. Çocukların geleceği çok kötü. 

MEYDANDA AĞAÇLAR KESİLDİ

Dinar’da meydanda ağaçlar vardı. Kesildi. Burada kafeler geldi. Çay 2 lira oldu. Belediyenin burda suçları var.

DİNAR BAKIMSIZ

Ben Belediyeden memnun değilim. Dinar bakımsız. İş yok aş yok. Bol bol asfalt yapıyorlar. Karnım doymuyor. Oğlum şu anda işsiz. 

HANIM ÖLDÜ, KABADAYI HANIM ARIYORUM

Ben pek iyi değilim. Benim hanım öldü. Dört sene oldu. Gönlüme göre kabadayı bir hanım arıyorum. Arıyoruz ama bulamadı. Hayırlı biri denk gelirse evleneceğim. 

HÜKÜMET YÖNETEMİYOR

Ülke olarak yangınlar ve sel felaketlerinden dolayı üzgünüz. Hükümet vurdumduymaz dediğimizde vatandaşlar devleti mi eleştiriyorsunuz diyorlar. Hayır biz hükümeti eleştiriyoruz. Neden bu ülkeyi yönetemiyorlar. 

RÖNTGEN TEKNİSYENİYİM AMA İŞİM YOK

Ekonomik açıdan sıkıntılarımız var. Paramız yok. Ben röntgen teknisyeniyim ama işsizim. Eşim serbest meslek. Denk gelirse çalışıyor. Ama umutluyum. 3 tane çocuğum var.