Derneğin Kadın Kolları Başkanı Fatma Ulu tarafından düzenlenen ve Dernek Başkanı Servet Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, İzmir’de yaşayan Afyonkarahisarlı vatandaşlar bir araya geldi. Ziyarete, İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Caner Peynirci, Afyonkarahisar Dernekleri Federasyonu’na bağlı dernek temsilcileri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev yapan Afyonkarahisarlılar da katılım sağladı.

Toplantıda dayanışma kültürünün geliştirilmesi ve geleceğe yönelik sosyal-kültürel projeler üzerine fikir alışverişi yapıldı.

Görgöz: “İzmir’in Kültürel Zenginliğine Katkı Sağlıyorsunuz”

CHP Parti Meclisi Üyesi Yalçın Görgöz, yaptığı konuşmada Afyonkarahisarlıların İzmir’in kültürel yapısında önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

“Afyonkarahisarlılar İzmir’in sosyal ve kültürel dokusunda önemli bir yere sahip. Bu tür buluşmalar, toplumsal birlikteliğin ve kültürel zenginliğimizin bir göstergesidir.”

İşin uzmanı konuştu: Afyon motokros alanı neden çöktü?
İşin uzmanı konuştu: Afyon motokros alanı neden çöktü?
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2025 05 20 At 18.20.03

Servet Bulut: “Bu Buluşmalar Dayanışmayı Güçlendiriyor”

Dernek Başkanı Servet Bulut ise, farklı alanlarda görev yapan hemşehrileri bir araya getirmenin gurur verici olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Siyaset, kamu ve sivil toplum alanında görev yapan hemşehrilerimizi aynı çatı altında ağırlamaktan onur duyduk. Bu buluşmalar, dayanışma kültürümüzü daha da pekiştiriyor.”

CHP Heyetinden Teşekkür Mesajı

Ziyaretin sonunda CHP heyeti, nazik ev sahipliği dolayısıyla Başkan Servet Bulut ve dernek yönetimine teşekkür etti. Görüşmenin, Afyonkarahisarlılar arasındaki sosyal bağların güçlenmesine katkı sunduğu vurgulandı.

Whatsapp Image 2025 05 20 At 18.20.48

Muhabir: Aslı Çiçek