Erhan, CHP'li belediyelerde her zaman şeffaf ve halka eşit şekilde hizmet sunulduğunu vurguladı. Şahin'in belediye meclisinde konuşulan yüzme havuzu konusuyla ilgili yaptığı açıklamaya da değinerek, Şahin'e toplantıya katılmasını ve konuşulanları bizzat dinlemesini tavsiye etti.
"Yüzme Havuzu Meselesi Yanlış Anlaşılmış"
Erhan, yüzme havuzunun inşaatının değil, tadilatının yapılmasının konuşulduğunu belirtti. AKP döneminde yapılan havuzun kapalı ve boş olduğunu, açılış şovu yapıp oy toplamak yerine onu işletip halkın hizmetine sunmanın belediyenin görevi olduğunu ifade etti. Erhan, “Milyonlarca lira harcanan havuz su kaçırıyordu. CHP yönetimi, göreve gelir gelmez havuzun tadilatını başlattı ve şimdi yüzlerce gencimiz orada antrenman yapıyor, yüzme kursu alıyor.” dedi.
"AKP’nin İcraatlarını Halkımız Sandıkta Cevapladı"
Erhan, Şahin'in AKP’nin icraatlarını dile getirdiğini belirterek, “Bu memleket için bir çivi bile çakan herkesin eline, emeğine sağlık. Halkımız, AKP’nin yaptıklarına da, yapmadıklarına da, hatalarına da en güzel cevabı 31 Mart’ta sandıkta vermiştir.” dedi.
"Milliyetçilik Dersini Bize Vermeye Kalkmasınlar"
Erhan, Şahin'in tarlalardaki izlerden bahseden açıklamasına da değinerek, “Bugün tarlalardan bahsedenler bize milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın. Biz milliyetçiliği; sokak duvarlarına değil, Kıbrıs’ın topraklarına, Ege’nin deniz yataklarına yazmışız. Biz milliyetçiliği Batı Anadolu’nun haşhaş tarlasına yazmışız.” şeklinde konuştu. Erhan, Atatürk’ün gösterdiği yoldan sapmadıklarını ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünü savunduklarını vurguladı.