CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda Özgür Özel’in genel başkan seçilmesinin ardından seçimde usulsüzlük iddiaları gündeme gelmişti ve hukuki süreç başlatılmıştı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a esnaf ziyareti sırasında şaibeli kurultay sorusu yöneltildi.

Köksal genel siyasetle ilgili bir belediye başkanı olarak yorum yapmak istemediğini belirterek şunları aktardı:

Bakan Uraloğlu: Batman-Hasankeyf arasında bölünmüş yol bütünlüğü ile güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmeti sunduk Bakan Uraloğlu: Batman-Hasankeyf arasında bölünmüş yol bütünlüğü ile güvenli ve konforlu bir ulaşım hizmeti sunduk

“Belediyede yaptığımız hizmetle gündemde olmak istiyorum”

“Genel siyasetle ilgili ben belediye başkanı olarak çok yorum yapmıyorum. Parti içi meseleleri zaten basın önünde tartışmayı çok sevmiyorum. Ben belediyede yapacağımız hizmetlerle verdiğimiz vaatleri yerine getirerek, hemşerilerimizin sorunlarına tek tek çözüm bularak gündemde olmak istiyorum ki görevimiz bu.”

Afyon’a verdiğim sözleri yerine getirmek için çalışıyorum

“Milletvekiliyken genel siyasetle çok uğraştım Afyon’umuz için, ülkemiz için elimden geleni yapmaya çalıştım şuanda da belediye başkanı olarak Afyon’a verdiğim sözleri yerine getirmek için, memleketimi her alanda en iyi noktaya taşımak için gece gündüz var gücümüzle çalışmaya devam diyoruz.”

Muhabir: Emre Baytaş