İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Bolvadin’de Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı İbrahim Çürük, Ziraat Odası Başkanı Fikret Dayı, Ticaret Borsa Başkanı Abdulkadir Boyar, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan vekili Süleyman Toker, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uğur Fidan'ı ziyaret etti.

SORUNLARI YERİNDE TESPİT ETTİK

Ziyaretlerde konuşan İYİ Parti İl Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, "Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda STK'larımızı ziyaret ederek esnafımızın sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Bugün de Bölge Milletvekilimiz Sayın Hasan Subaşı programımıza katıldılar. Sizlerin sorunlarını sizden bilgi alarak TBMM’de grup toplantısında ve basın toplantısında kamuoyuna duyuracaklar" dedi.

KREDİ İLE AYAKTA DURMAYA ÇALIŞIYORUZ

Başkanlar açıklamalarında; "Esnafımız büyük bir ekonomik sıkıntı içerisinde. Esnafımızın yüzde sekseni kredi ile ayakta kalmaya çalışıyor. Kredi faizleri aşırı yüksek. Esnafımız yapılandırdığı borcunun vergisini dahi ödeyemiyor. Düşük faizli kredi esnafımıza sağlanmalı. Sizler bizim sesimiz olun. Bağ-Kur prim borçları yeniden yapılandırılmalı. Hibe desteğine ihtiyacımız var" diyerek ortak sorunlarını yansıttılar.

SORUNLARINIZI YANSITMAK BİZİM BORCUMUZ

Milletvekili Hasan Subaşı da, "Sorunlarınızı çok güzel anlattınız. Sizlerin sorunlarını yansıtmak bizim boynumuzun borcu. Esnafımızın sorunları çözülmeden ülkemizin rahata ermesi mümkün değil. Misafirperverliğiniz için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

ETEM KELEKÇİ ZİYARETİ

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu Antalya Büyükşehir eski belediye başkanı ve İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı ile birlikte Bolvadin’de uzun yıllar Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği yapan Etem Kelekçi’yi ziyaret ettiler. Aynı dönemlerde belediye başkanlığı görevlerini yürüten eski iki dost hasret giderdi.