Belediye Bolvadin Termal Spor Kulüp Başkanı Gönbe, Amatör Liglerde futbolcuları ve teknik ekipleri kulübe bağlayan bir sözleşme olmasının mümkün olmadığını, bu nedenle hemen hemen tüm kulüplerin sezon başında yeniden takım kurmak zorunda kaldığının altını çizerek, “Geçtiğimiz sezon 3. Lige çıkmayı son dakikada penaltı atışları ile kaçıran Aliağa FK bile namağlup ligi tamamlayan takımının 17 oyuncusunu değiştirerek yeni sezona hazırlanmaya başladı. Bizde teknik ekibimizde değişikliğe gittik. Yeni bir hoca ile anlaştık. Yeni hocamız 6 yıl profesyonel futbolculuk deneyimi olan, ayrıca 2. Ligde şampiyonluk yaşayan ekipte görev yapmış, son olarak profesyonel bir takımı çalıştırmış, altyapı liglerinde Türkiye şampiyonu takımlar yönetmiş hem deneyimli, hem de genç jenerasyondan bir isim. Yardımcısı ise son iki sezon takımımızı çalıştıran İsmail Aksu hocamız olacak. Çok yakında teknik ekibimizi açıklayacağız. “

TRANSFERLERİMİZİ TİTİZLİKLE YAPIYORUZ

Gönbe açıklamasının devamında, “Ayrıca takımımızda futbol oynayan futbolculardan 4 genç oyuncumuz profesyonel liglere imza atma aşamasında. Bunun haricinde birçok oyuncumuz ise şampiyonluk hedefleyen takımların radarına girdi. Tabii olarak ayrılanlar da olacak, bizim takviye düşüncelerimiz de olacak. Şu anda bir önceki takımızda direkt olarak oynayan 4 oyuncu ile yeniden anlaştık. Tüm transfer çalışmalarımızı titizlikle yapıyoruz. Bunun haricinde bu liglerde ve üst liglerde kendini ispatlamış çok önemli 5 oyuncu ile anlaştık. Buna rağmen transferler çalışmalarımız devam edecek ve resmiyet kazandığında liglerin başlama takvimi belli olduğunda hepsini açıklayacağız. Bu arada takımımızda geçtiğimiz sezonlarda forma giyen eski oyuncularımız dahil birçok oyuncu Bolvadin Termal Spor’da forma giymek için bizi arıyor. Bu güne kadar futbolcularına, teknik ekibine borcu olmayan ender kulüplerden biriyiz. Buraya gelen her oyuncu gelişerek, piyasası yükselerek ayrılıyor. Bu da transfer döneminde elimizi kolaylaştırıyor. 

SAHAMIZ YENİLENİYOR, TERMAL TESİSLERİMİZE YENİ SAHA YAPILIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığımız şehir stadyumumuzda bulunan maç sahamızın zemini, çevre duvarı, aydınlatması ve skorboardı için ihale düzenledi ve yaklaşık 4 milyon TL’lik bir kaynak ile burası yeniden yapılıyor. Ayrıca Bolvadin Termal Tesislerimize yine Bakanlığımız bir tam saha yapımı için 2 milyon TL ödenek tahsis etti ve bu projelerinde gerçekleştirilmesi hususunda Belediyemiz ve yüklenici firmalar ile irtibat halindeyiz. Bu dönemde yeni tesislerimizin devreye girmesi ile birlikte altyapıya daha çok önem vereceğiz. Bolvadin Termal Futbol Okulumuz yakında açılacak, amacımız Bolvadin gençliğinin spora olan ilgisini artırmak, onları kötü alışkanlıklardan, sanal dünyalardan uzaklaştırmaktır.

TARAFTARLARIMIZ SABIRLI OLSUNLAR

Yönetim olarak kulübümüz ileri noktalara taşımak için büyük bir enerji ve heyecanla çalışıyoruz. Yeni yönetim kurulumuz Bolvadin Termal Spor’u Türkiye çapında tanınan bir marka haline getirmek için tüm projelere motive olmuş vaziyette. Transfer komitemiz, teknik ekibimiz, çalışanlarımız ile birlikte yeni sezonda hedefimiz olan 3. Lig’e yükselme konusunda elimizden geleni yapacağımıza emin olsunlar.  2021-2022 sezonuna bomba gibi geliyoruz. Taraftarlarımız biraz daha sabretsinler, onlara yakışan bir takım sahada olacak” dedi.