Başkan Zekiye Tekin’den LGS Mesajı: “Bu Sınav Yalnızca Bir Başlangıç”
Başkan Zekiye Tekin’den LGS Mesajı: “Bu Sınav Yalnızca Bir Başlangıç”
İçeriği Görüntüle

Bilecik’te, ilkokul ve ortaokullarda yürütülecek olan kapsamlı onarım çalışmalarına başlandı. Eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla başlatılan projede, Bilecik Valisi Şefik Aygöl başkanlığında yapılan toplantıda, onarım yapılacak okullar ve çalışma takvimi ele alındı. Toplantıya, mülki idare amirleri ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

35 Okulda Yenileme Çalışması

Alınan karar doğrultusunda, merkez ilçede 11 okul ve diğer ilçelerde 24 okul olmak üzere toplam 35 okulda onarım çalışmaları yapılacak. Okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte çalışmalar hızla başlayacak. İhalelerin 20 Haziran 2025’e kadar tamamlanması planlanırken, tüm onarımların yeni eğitim öğretim dönemine kadar tamamlanması hedefleniyor.

Eğitimde Kaliteyi Artırma Adımı

Onarım çalışmalarının, öğrencilerin daha modern ve güvenli ortamlarda eğitim almasını sağlayacağı vurgulandı. Bilecik’teki eğitim kalitesinin artırılması adına başlatılan bu projeyle, okulların fiziksel altyapısının güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Kaynak: İHA