Bilecik’te 3 gün sürecek U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları, İstasyon Sentetik Sahası’nda başladı. İstanbul, Sakarya, Eskişehir ve Kütahya illerinden toplam 6 takım turnuvaya katıldı.
A ve B Gruplarında Kıyasıya Mücadele
A Grubu’nda Tekspor, Tavşanlı Linyitspor ve Şirintepespor; B Grubu’nda ise Tankspor, Sağlıkspor ve Büyükçekmecespor yer alıyor.
- A Grubu’nda Tekspor, Tavşanlı Linyitspor’u 10-1, Şirintepespor ise Tavşanlı Linyitspor’u 3-0 mağlup etti.
- B Grubu’nda Tankspor, Sağlıkspor’u 5-1 yendi, Sağlıkspor ise Büyükçekmecespor’a 5-0 mağlup olarak turnuvadan elendi.
Grup Liderleri Bugün Belirleniyor
Her iki grupta da grup liderliğini belirleyecek maçlar bugün oynanacak.
- A Grubu’nda Tekspor ile Şirintepespor
- B Grubu’nda ise Büyükçekmecespor ile Tankspor
karşı karşıya gelecek.
Türkiye Genelinde 23 İlde Şampiyona Heyecanı
U18 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları sadece Bilecik’te değil; İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Zonguldak, Eskişehir, Kütahya, İzmir, Uşak, Mersin, Aksaray, Kırıkkale, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Bingöl, Muş, Trabzon, Giresun, Amasya, Sivas, Düzce ve Karabük illerinde de eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.