BOŞ ARAZİDEN BEBEK SESİ DUYULDU

Bolvadin’in İmaret Mahallesi’nde yaşandı insanlık dışı hadise… Boş bir noktadan ağlayan bebek sesi yükseldi. Bu sesi duyanlar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine kısa sürede sağlık ekipleri geldi. Ekipler gördükleri manzara karşısında şok oldu. Bir folyo içerisine sarılmış ve 3 günlük olduğu anlaşılan bir bebekle karşılaşan ekipler, hemen bebeği kucaklayıp Bolvadin ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi’ne götürdü.

TERK EDEN KİŞİ ANNESİ ÇIKTI

Burada bebeğin bakımları yapıldı, altı değiştirildi, mama verilerek karnı doyuruldu. Neyse ki bebeğin sağlık durumu iyiydi. Ancak asıl olay bu bebeği oraya bırakan kişinin annesi olmasıydı. Bir anne nasıl oluyor da kendi canından olan bir kişiyi sokağa ölüme terk ediyor işte bu vicdanları rahatsız ediyordu. O anne yakalandı. Anneye çocuğun anneannesinin de yardım ettiği ortaya çıktı. İfadeleri alındılar ve serbest kaldılar. Ancak bir çocuk düşünün, daha dünyaya geldikten sonra terk edildi… Afyon Postası olarak bu haberi okuyan herkes adına şunu söylüyoruz, “bunu yapanın yada yapanların yatacak yeri yok”…

MAHKEME KARAR VERECEK

O çocuğa şimdi devlet sahip çıktı. Mahkeme çocuğun aileye mi yoksa Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne mi teslim edeceği noktasında son sözü söyleyecek.