BAYAN FOTOĞRAFLARIYLA ERKEKLERİ TUZAĞA ÇEKTİLER

Erenler Mahallesi’nde sosyal paylaşım sitelerinden bayan ismiyle sahte hesap açtıkları, hesaplara internet ortamından buldukları bayan resimlerini koydukları, bu hesaplar üzerinden müşteri konumundak, erkek şahıslara irtibat kurdukları, irtibat sonrası bu şahısları kendi numaralarına yönlendirdikleri, şahısları Erenler Mahallesi’nde belirledikleri noktatalara çekerek bayanlarla birlikte olma vaadiyle paralarını alarak dolandırdıkları şeklinde müracatlar olmuştur. 

40 BİN LİRALIK DOLANDIRICILIK

Bu müracatlar sonrasında Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.  AK, E.K., ve H.H.K isimli şahıslar takip edildi. 

Bu takip sonrasın işin içinde M.Ö, M.G, A.Y ve M.A.Ç’ninde olduğu tespit edildi. 

Bu kişilerin 37 şahsı dolandırdıkları ve bu dolandırıcılıktan tam 40 bin lira kazandıkları ortaya çıktı. 

SABAH SAAT 6’DA BASKIN DÜZENLENDİ

Polis sabah 6’da 8 adreste 7 şüpheliyi yakalamak üzere düğmeye bastı. Bu eş zamanlı operasyonda 7 kişi yakalandı. H.H.K, isimli şahsın evinde 18 adet içi boş bir uyuşturucu madde ele geçirildi. Suçta kullanılan cep telefonlarına el konuldu. 7 şüpheli şahıs Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Afyonkarahisar 1. Sulh Hakimliği M.A.Ç ile A.Y isimli 2 şüpheliyi adli kontrol şartı ile serbest bıraktı. A.K, E.K., M.Ö., H.H.K, ve M.G isimli5 şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi. >>Afyon Postası'nın Haberi.