Erenler Mahallesi’nde yurtlar bölgesinde 19 yaşındaki Mustafa Tilegi yaralı olarak bulundu. Tilegi’nin önce Devlet Hastanesi daha sonrada Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Genç adamın burada hayatını kaybettiği bildirildi. 

Mahalle Muhtarı Hasan Çavlan, konuyla ilgili net bir bilginin olmadığını ancak genç adamın vücudunda birden fazla darp izine rastlandığını söyleyerek gerçeğin otopside ortaya çıkacağını belirtti. Çavlan’ın anlattıkları şöyle: 

KİMSE BİR ŞEY BİLMİYOR

Şu anda kimsenin bir şey bildiği yok. Akşamdan beri olayın içindeyiz. Çocuğun hastaneden öldüğü haberi geldi. Çocuğun burda bir köpeğe bıçak salladığını tahmin ediyoruz. Köpeğin yüzünde bir yara var. Köpekle boğuşma olayı yok. Köpeğin sahibi olan çobanla da konuşuldu, o da benim bir alakam yok dedi. Olayı görmemiş. Çocuğa köpek saldırmış oğlanda kendimi korumak için bıçak sallamış. Bunu anlatıyorlar. 

YARALI VAZİYETTE YURTLAR BÖLGESİNDE BULUNUYOR

O olaydan sonra çocuk Erenler’de 2 saat falan gezmiş. Çocuk yaralı vaziyette yurtlar bölgesinde bulunuyor. Polisler çocuğun vücudunda birden fazla darp izinin olduğunu söyledi. Olayın ne olduğunu tam olarak bilen yok. 

ÇOCUK DARP EDİLMİŞ

Doktorun söylediğine göre çocuk darp edilmiş. Darptan sonra bir yerden atılma durumundan bahsetti doktor.  Ya da kendi mi atladı binadan bilen yok. Üniversite Hastanesi’nden Çocuk Devlet Hastanesi’nde otopsi edilecek. Gerçek o zaman ortaya çıkacak. 

KIZ KARDEŞİ DAVACI

17 yaşında kız kardeşi var. Eve bu kız çocuğumuz bakıyor. Şimdi bu kızımı davacı. Cinayet bulunsun diyor. Abimin katilleri bulunsun diyor.

AFYON POSTASI'NI TELEFONUZA İNDİRİN, AFYON'DA OLAN BİTEN HER ŞEYİ ANINDA ÖĞRENİN

-Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın...

-İOS (Apple) İşletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın... 

-İnstagram'da Afyon Postası'nı takip edin...

Afyon Postası Whatsapp ve BİP Hattı: 0539 248 93 03...