Olay, kent merkezi Sümer Mahallesi’ndeki Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde (Merkez EML) meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, okulda öğrenim gören ve tamamı yabancı uyruklu öğrencilerden oluşan 2 grup öğlen yemeği arasında dışarı çıktı. Sami Çirtçi Ortaokulu’nun arka sokağında karşılaşan iki grup arasında yan bakma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iddiaya göre grup üyeleri bir birlerine bıçaklarla saldırdı. Yaşanan kavgada yabancı uyruklu M.M.A. (15) sırtından bıçaklanarak, M.A.F. (18) ise darp sonucu yaralandı. Kavganın ardından diğer grup üyeleri ise kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulanslar yaralılar Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.



Kavga sonrası 5 kişi gözaltına alındı
Kavga sonrası ihbar üzerine çok sayıda polis olay yerine sevk edilirken, bölgeye gelen Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri olaya karışan M.A.A.J. (16), A.J.M.A. (24), M.A.K.N. (17), M.A.A.A. (17) ve M.A.A.J. (14) isimli şüphelileri gözaltına aldı. Ekipler soruşturma kapsamında şüphelileri Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.
Kavganın çıktığı ortaokulda yemek arasında olan küçük çocukların gözü önünde yaşanan kavgada büyük panik yaşanırken, öğrencileri öğretmenleri güçlükle sakinleştirdi.
Olayın ardından polis tarafından başlatılan inceleme devam ediyor.

Kaynak: İHA

AFYON POSTASI'NI TELEFONUZA İNDİRİN, AFYON'DA OLAN BİTEN HER ŞEYİ ANINDA ÖĞRENİN

-Android işletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın...

-İOS (Apple) İşletim sistemine sahip cihazlara indirmek için tıklayın... 

-İnstagram'da Afyon Postası'nı takip edin...

Afyon Postası Whatsapp ve BİP Hattı: 0539 248 93 03...