Görenleri dehşete düşüren görüntüye neden olan eski kocanın ise olaydan yaklaşık 9 saat önce sosyal medya hesabından "o k. hakkını veririm bedeli ne olursa olsun" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.
Olay, Dazkırı ilçesi Cihat Kora Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.T., 1 yıl evli kaldığı H.A. ile geçtiğimiz aylarda boşandı. İkili arasında iddiaya göre, geçtiğimiz günlerde düğün takısı meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine H.A., eski eşi C.T.’nin kullandığı aracı kendi aracıyla takip etti. Ardından H.A., trafikte ilerleyen C.T.’nin aracına çarptı. Kendisine çarpan kişinin eski kocası olduğunu fark eden C.T., iş yerine kaçarak peşindeki H.A.’dan kurtulmak istedi.

GENÇ KADIN ELİ, YÜZÜ VE VÜCUDUNUN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN DEFALARCA BIÇAKLANDI
Genç kadının arkasından dükkâna giren H.A., eski karısına adeta dehşeti yaşattı. C.A.’yı burada eli, yüzü ve vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklayan H.A., ardından genç kadını saçlarından tutup sürükleyerek sokağa çıkardı. Bu sırada çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye Dazkırı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda polis ekibi ile ambulans sevk edildi.

GENÇ KADIN YAKLAŞIK 1 HAFTA UYUTULACAK
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bıçaklanan genç kadını ambulans ile Dinar Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ekipleri ise olayı gerçekleştiren H.A.’yı suç aleti bıçakla yakalayarak gözaltına aldı.
Dün gece sevk edildiği üniversite hastanesinde ameliyata alınan C.T.’nin ardından yoğun bakımda tedavisine başlandığı öğrenildi. Genç kadının yaklaşık bir hafta uyutulacağı kaydedildi.
C.T.’ye dehşeti yaşatan eski kocanın ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

OLAY ANININ GÖRÜNTÜSÜ GÖRENLERİ DEHŞETE DÜŞÜRDÜ
Olayın hemen ardından bir vatandaş tarafından çekilen cep telefonu görüntüsü ise yaşanan dehşeti gözler önüne serdi. Görüntüde bıçaklanan genç kadının kanlar içinde yerde yattığı ve başında birkaç kişinin olduğu, ona yardım etmeye çalıştığı görülüyor. Olay yerine gelen polis ekiplerinin genç kadını ağır yaralayan H.A.’yı kelepçeleyerek gözaltına aldığı anlar da görüntülerde yer alıyor. KAYNAK:İHA