Toplantıya AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez MYK Üyesi Özge Çelik, MKYK Üyeleri Zeynep Vera Yılmaz ve Bünyamin Eftal Karabeyeser, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Milletvekili Av. Ali Özkaya, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe ve çok sayıda genç katıldı.
Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe, AK Parti’nin her zaman halkın içinde siyaset yaptığını belirterek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük bir dönüşüm yaşandı. Biz de Afyonkarahisar teşkilatı olarak çalışmalarımıza azimle devam ediyoruz," dedi.
Şahin: "Gençlik Kollarımız Sahada Çalışıyor"
AK Parti İl Başkanı Turgay Şahin ise gençlerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yıllar önce ben de lise ve üniversite yıllarımda bu hareketin içindeydim. Bugün burada, gençlerin enerjisiyle yolumuza devam ettiğimizi görmek mutluluk verici. Gençlik kollarımız sahada aktif şekilde çalışıyor," dedi.
“Küçük aksaklıklar olabilir”
Başkan Şahin, "Mehmet Emin İntepe başkanlığında gençlik kollarımız sahada kıpır kıpır, enerji dolu bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bu dinamizm ve inançla yolumuza devam ettiğimiz sürece sırtımız yere gelmez. Küçük aksaklıklar olabilir ama önemli olan düştüğümüz yerden kalkmasını bilmektir. Bugün burada, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan güçlü bir gençlik görüyorum" ifadelerini kullandı.
Toplantıda AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Zeynep Vera Yılmaz, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Bünyamin Eftal Karabeyeser, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MYK Üyesi Özge Çelik'te birer konuşma yaptı.
Yusuf İbiş: Afyon’da AK Parti’nin bayrağı en yukarıda dalgalanacak
Programa online olarak katılan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş, "İnşallah, yeni dönemde yeni başarılarla hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde Afyon’da AK Parti’nin bayrağı en yukarıda dalgalanacaktır," dedi.