AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, 2. Küçük Sanayi Sitesi Esnaf Odaları Birliği Konferans Salonu’nda İl Danışma Meclisi Toplantısı düzenledi. Toplantıya milletvekilleri, belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldı.
“CHP, Kara Para ile Delege ve Basın Satın Aldı”
Toplantıda konuşan İl Başkanı Turgay Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi’ne yönelik ağır eleştirilerde bulundu. Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yürütülen soruşturmalara atıfta bulunarak, “Oradan elde edilen milyarca lira para siyasetin dizayn edilmesi için delege satın alınmasında, basının ve trollerin susturulmasında kullanıldı” dedi.
“Musluk Kesilince Sesler de Kesiliyor”
Kara para akışının durmasıyla birlikte bazı çevrelerin sesinin kesildiğini vurgulayan Şahin, “Ülkenin gündemine her gün fitne sokan, sözde basın mensuplarının sustuğunu görüyoruz. Demek ki musluk kısılınca sesler de kısılıyor” ifadelerini kullandı.
“CHP’de Demokrasi Para ile Satın Alındı”
CHP’nin içindeki demokrasi iddialarına da tepki gösteren Turgay Şahin, “Parti içi demokrasi bizde var derler. O demokrasi kulelerle, dairelerle satın alınan bir irade haline gelmiş. Olmaz olsun böyle demokrasi” diyerek sözlerini tamamladı.