Afyonkarahisar Belediyesi tarafından bugün eski müze binasında açılışı yapılan Zafer Çocuk Dünyası adlı mekanın açılışı ile ilgili AK Parti İl Başkanlığı’ndan açıklama geldi. Açıklamada bu tür organizasyonlara katılmak için iki şart koşuldu. İşte AK Parti’den yapılan açıklama:

HERHANGİ BİR DAVETİYE GÖNDERİLMEMİŞTİR

Öncelikle belirtmek gerekir ki, söz konusu programa herhangi bir davetiye gönderilmemiştir. Bu durum, ne yazık ki yalnızca bu programa özgü değil, uzun süredir sistematik şekilde süregelen bir yaklaşımın sonucudur.

CEHAPE ZİHNİYETİNİN AYRIŞTIRICI TUTUMUNU

Afyonkarahisar Valimizin son derece iyi niyetli ve birleştirici çağrılarına dahi olumsuz ve nezaketsiz bir yaklaşımla karşılık veren CeHaPe zihniyetinin ayrıştırıcı tutumunu ayrıca anlatmamıza gerek kalmamıştır; bu tavır zaten kendiliğinden gün yüzüne çıkmaktadır.

NEFSİNİ ISLAH ETSİN VE ÖZÜR DİLESİN

Asıl şaşırtıcı ve üzücü olan ise, bu kasıtlı ayrıştırma politikasını görmezden gelen ya da daha da vahimi, bu zihniyeti savunmaya çalışan mütareke kafalı anlayışın hâlen varlığını sürdürmesidir. Muhatabın, kati biçimde ıslah-ı nefs etmemesi, kötü niyetinden vazgeçtiğine ilişkin açık bir tavrı ve özrü olmaması halinde, bundan sonra gönderilecek davetiyeler de samimiyetsiz olarak değerlendirilecek ve bu tür organizasyonlara iştirak edilmeyecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

CHP Lideri Özel'den Ferdi Zeyrek'in sağlık vaziyetiyle alakalı açıklamama geldi
CHP Lideri Özel'den Ferdi Zeyrek'in sağlık vaziyetiyle alakalı açıklamama geldi
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2025 05 13 At 17.53.51

Muhabir: Aslı Çiçek