Türkeli Gazetesi'nin haberine göre, Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü’nde önemli bir görev değişikliği yaşandı. Yaklaşık 8 yıldır bu görevi sürdüren Dr. Serhat Korkmaz’ın görev süresinin sona ermesinin ardından, müdürlük koltuğuna Dr. Hakkı Öztürk atandı.

Bolvadinli Hemşehrimiz Göreve Geliyor

Aslen Bolvadinli olan ve Afyonkarahisarlılar tarafından yakından tanınan Dr. Hakkı Öztürk, bugün Ankara’da gerekli resmi işlemleri tamamladı. Öztürk’ün kısa süre içinde Afyonkarahisar’daki yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

AK Parti’de Adaydı

Dr. Hakkı Öztürk, 2023 Türkiye genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Afyonkarahisar 5. sıra milletvekili adayı olarak gösterilmişti. Sağlık alanındaki tecrübesiyle bilinen Öztürk'ün yeni görevinde nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu.

Emirdağ’da Polislerden Aşure İkramı
Emirdağ’da Polislerden Aşure İkramı
İçeriği Görüntüle

Yeni İl Sağlık Müdürü Öztürk’ün önümüzdeki günlerde görevi Dr. Serhat Korkmaz’dan resmen devralması bekleniyor.

Muhabir: Nail Azbay