Afyonkarahisar Belediyesi, farklı unvanlarda toplam 29 memur alımı gerçekleştireceğini duyurdu. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilecek personellerin, çeşitli eğitim düzeylerinden mezun olması gerekiyor.
Farklı Branşlarda Kadro Açıldı
Yayımlanan ilana göre belediye bünyesine:
- 1 Mimar
- 2 İnşaat Mühendisi
- 1 Harita Mühendisi
- 1 Yazılım Mühendisi
- 1 Şehir Plancısı
- 2 İnşaat Teknikeri
- 1 Veteriner Hekim
- 20 İtfaiye Eri
olmak üzere toplam 29 kişi alınacak.
KPSS ve Sürücü Belgesi Şartı Aranıyor
Adayların, ilgili bölümlerden mezun olmalarının yanı sıra en az 60 KPSS puanına sahip olmaları gerekiyor. İtfaiye eri kadrosuna başvuracak adaylardan en az C sınıfı sürücü belgesi istenirken, diğer teknik kadrolar için B sınıfı sürücü belgesi şartı bulunuyor.
Başvuru Tarihleri ve Şekli
Başvurular, 13/05/2025-16/05/2025 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Afyonkarahisar Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne şahsen yapılacak. Posta veya e-posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.
Genel Şartlar da Bulunuyor
Adaylardan şu genel şartlar da isteniyor:
- Türk vatandaşı olmak
- Kamu haklarından mahrum bulunmamak
- Görevini yapmasına engel olabilecek sağlık sorununun bulunmaması
- Erkek adaylar için askerlikle ilişiğin olmaması
Sınav Tarihi Daha Sonra Duyurulacak
Başvurusu kabul edilen adaylar yazılı ve sözlü sınavlara alınacak. Sınavların yapılacağı tarih ve yer ilerleyen günlerde Afyonkarahisar Belediyesi tarafından ilan edilecek.