Afyonkarahisar’da hizmet veren Engelsiz Kur’an Kursu’nda eğitim gören 4-6 yaş grubundaki öğrenciler, Ramazan Bayramı dolayısıyla hastanede yatan çocuklar için sürpriz hazırladı.

Küçük Yüreklerden Büyük Jest

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, miniklerin özenle hazırladığı hediyeler hasta çocuklara ulaştırıldı.

Manevi Destek Birimi Ev Sahipliği Yaptı

Etkinlik, Manevi Destek Birimi öncülüğünde ve Manevi Danışmanlar Resul Kızıldağ ile Merve Çelik, Engelsiz 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğreticisi Nesibe Taşdemir iş birliğinde düzenlendi. Öğrencilerin gönülden hazırladığı hediyeler, hasta çocuklara ulaştırılarak bayram sevincine ortak olundu.

Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı: “Bize yapılanları unutmayacağız”
Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı: “Bize yapılanları unutmayacağız”
İçeriği Görüntüle

Moral ve Şifa Kaynağı Oldular

Hasta çocuklar ve aileleri, minik öğrencilerin anlamlı hediyeleri karşısında duygusal anlar yaşarken, etkinlik hastane genelinde moral kaynağı oldu. Kur’an kursu öğreticileri ve manevi danışmanlar, hasta çocuklarla tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladı ve acil şifalar diledi.

Teşekkür Ettiler

Etkinlikten memnun kalan hastane çalışanları, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek bu tür sosyal ve manevi destek faaliyetlerinin önemine dikkat çekti.

Kaynak: İHA