ASAYİŞ

Afyon'da gece seyyar tezgahtan ne var ne yoksa çaldılar: İşte o anlar...

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü görevlileri, bir vatandaşa ait seyyar tezgahtan çalınan yaklaşık 100 bin TL değerindeki malzemelerle ilgili yaptığı çalışmalar sonucunda hırsızlık olayını yaklaşık 1 saat içerisinde aydınlattı. Olayı gerçekleştiren 2 şüpheli gözaltına alınırken, çalınan malzemeler eksiksiz ve sağlam olarak sahibine teslim edildi.

Abone Ol

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü görevlileri, bir vatandaşa ait seyyar tezgahtan gerçekleştirilen hırsızlık olayını kısa sürede aydınlattı.

Çalınan Malzemeler

Hırsızlık olayında yaklaşık değeri 100.000 TL olan şu malzemeler çalındı:

  • 20 adet Radyo
  • 450 adet Çakmak
  • 13 adet Tıraş Makinesi
  • 5 adet Lamba

Operasyon Detayları

Yapılan çalışmalar sonucu hırsızlık olayı yaklaşık 1 saat içerisinde aydınlatıldı. Olayı gerçekleştiren E.S. ve A.Y.B. isimli şahıslar gözaltına alındı. Çalınan malzemeler eksiksiz ve sağlam olarak sahibine teslim edildi.