Türk mutfağının en sevilen tatları arasında yer alan karışık ızgara, Hünkar beğendi, Ali nazik kebabı, tavuk külbastı ve ızgara çeşitleri gibi lezzetler, iftar sofralarını süsleyecek. Menü; çorba, ana yemek, tatlı, salata ve mezelerden oluşacak. Fiyatlar ise 600 TL ile 1000 TL arasında değişecek.
Mutfak Şefi İbrahim Yurtyapan: "Unutulmaz Tatlar Sunacağız"
İftar menülerine ilişkin detayları paylaşan Mutfak Şefi İbrahim Yurtyapan, şu ifadeleri kullandı:
"Bu yıl Ramazan ayında 9 çeşit yemek sunacağız. Çoğunluğu ızgara çeşitlerinden oluşuyor. Adana, Urfa, karışık ızgara, ızgara köfte, tavuk külbastı, dana tandır, Hünkar beğendi, Ali nazik kebabı ve çocuklar için özel bir menü hazırladık."
Şef Yurtyapan, başlangıç olarak tandır çorbası ve mercimek çorbası sunacaklarını belirterek, misafirlerin iftar menüsünde mevsim salata, susamlı pide, acılı ezme, haydari ve çay ikramı ile karşılanacağını ifade etti.
Tatlı seçeneklerine de değinen Yurtyapan, "Misafirlerimize üç çeşit tatlı sunacağız: Fırın sütlaç, ekmek kadayıfı ve Ramazan denince akla gelen güllaç." dedi.
İşletme Ortağı Doğan Gün: "Lezzet Konusunda İddialıyız"
İşletme Ortağı Doğan Gün, menü fiyatlarının 600 ile 1000 TL arasında değiştiğini vurgulayarak şu açıklamayı yaptı:
"Ramazan menülerimiz oldukça zengin ve iddialı. Öncelikli amacımız lezzet. İnsanlara unuttukları tatları hatırlatmak istiyoruz. Huzurlu bir Ramazan geçirmelerini ve sofralarımızda mutlu olmalarını sağlamak en büyük hedefimiz."
Lezzet konusundaki iddialarını güçlü bir ifadeyle dile getiren Gün, işletmenin sloganını hatırlatarak "Ölüyü bile dirilten lezzetler Çiçek Izgara’da! Buyursunlar, gelsinler." dedi.