Afyonkarahisar'da Kışlacık Mahallesi'nde Kadınana Suyu’nun dolum yapıldığı noktaya  "Mahallemize su doldurmak için giriş yasaktır - Muhtarlık"yazısının yer aldığı tabela asıldı. Bu yasak, bölgedeki vatandaşları şaşkına çevirirken, suyun halkın kullanımına kapatılması büyük tepki aldı.

Whatsapp Image 2024 12 12 At 19.06.59

Vatandaşlardan Tepkiler: "Hangi Kanunla Bu Su Sahiplenilir?"

Afyon Postası Whatsapp İhbar Hattına ulaşan bir vatandaş, tabelanın asıldığı bölgeyi ve yaşanan durumu fotoğraflayarak, "Hangi yetki ve kanunla Allah’ın verdiği suyu sahipleniliyor?" diye sordu. Ayrıca, çeşmelerin sürekli boşa akan sularla dolu olduğunu belirterek, "İçerideki akan çeşme ve sular boşa akıyor" diyerek, bu durumu eleştirdi.

Afyon’da yetenek taraması Şubat ayında başlıyor Afyon’da yetenek taraması Şubat ayında başlıyor

Whatsapp Image 2024 12 12 At 19.07.00

Yetkililere Çağrı: "Yanlış Düşünceler Düzeltilmeli"

Vatandaş, bu yasaklamanın halkın özgürlüğünü kısıtladığını ve 2024 yılında bu mahallede hangi kanunun geçerli olduğunu sorgulayarak, "Gelen halka eziyet bu. Yanlış düşünceler düzeltilmeli" diyerek yetkililere çağrıda bulundu.

Muhabir: Aslı Çiçek'in Özel Haberi.