Afyonkarahisar’ın Yenice Mahallesi çevre yolundaki iş yerinde üretim yapan tatlı ustası Bekir Pancar, bayramların tatlısız düşünülemeyeceğini vurgulayarak, ekmek kadayıfının bölgenin en özel şerbetli tatlılarından biri olduğunu belirtti.
Soğuk Zincirle Türkiye’nin Her Yerine
Kurban Bayramı haftasında siparişleri tamamladıklarını ifade eden Pancar, “Türkiye'nin dört bir tarafına, soğuk zincirle yani köpük kutular ve buz kalıplarıyla kargo aracılığıyla adreslere gönderdik. Bayram sabahı ağızlar ekmek kadayıfıyla tatlanacak,” dedi.
Kaymakla Birlikte Tüketilmesi Tavsiye Ediliyor
Tatlıyı manda kaymağıyla birlikte servis etmeyi öneren Pancar, ekmek kadayıfının bu şekilde lezzetini katladığını ifade etti.
Kaynak: AA