Afyon’da polisten baskın: Bakın uyuşturucuyu nerelerde buldu? Afyon’da polisten baskın: Bakın uyuşturucuyu nerelerde buldu?

Kaza, kent merkezi Karşıyaka mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan Ş.C. (21) o sırada yoldan geçmekte olan M.E.’nin kullandığı 16 ASE 911 plakalı minibüs çarptı. 

A W358076 01

Kaldırıma çıkıp iş yerine daldı

Minibüs Ş.C.’ye çarptıktan sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çıkıp bir iş yerinin duvarına çarparak durabildi. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

A W358076 03

Hayatını kaybetti

Yaralanan Ş.C., olay yerine gelen ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak Ş.C., yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi.

A W358076 02

Olayın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İHA