Genç Mimar Bensu Gümüşhantarafından hayata geçirilen Marand More Design Studio, markanın dördüncü şubesi olarak Hasan Karaağaç Mahallesi'nde, Paşa Camii karşısında hizmet vermeye başladı.
Yoğun Katılım Oldu
Açılış töreni şehrin önemli isimlerini bir araya getirdi. Törene Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Tolga Yağan, ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, iş insanı İbrahim Alimoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Katılımcılar genç girişimciyi tebrik ederek işletmenin hayırlı olmasını diledi.
Dekorasyonun Yeni Adresi
25 yaşındaki genç mimar Bensu Gümüşhan’ın öncülüğünde hizmet vermeye başlayan Marand More Design Studio, ev dekorasyon objeleri, banyo aksesuarları ve sofra sunum ürünleri ile Afyonkarahisarlıların ilgisini çekmeye hazırlanıyor. İşletme, tasarımı yaşam alanlarına taşımak isteyenler için yeni bir adres olacak.