Türkiye genelinde 8 bin 384 araç sürücüsü şok oldu, 769'u ise hayatının şokunu yaşadı! Türkiye genelinde 8 bin 384 araç sürücüsü şok oldu, 769'u ise hayatının şokunu yaşadı!

Kent merkezinde düzenlenen operasyon kapsamında, polis ekipleri tarafından belirlenen adreslere baskın yapıldı. Baskın sırasında gözaltına alınan şahısların üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda toplam 48,5 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

A W361401 01

Kullanıcı ve Tüccarlar Ayrıldı

Operasyonda yakalanan 13 kişiden O.K., M.A., S.Ö., B.D., M.S., C.T., P.Y., O.K., M.Ö., S.Ç. ve Ş.Y. isimli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldığı bildirildi. E.U. ve B.Ö. isimli şahıslar ise uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan işlem gördü.

A W361401 02

Polisten Uyuşturucuyla Mücadele Mesajı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini belirtti. Halkın huzuru ve gençlerin sağlığını koruma adına operasyonların devam edeceği vurgulandı.

Afyonkarahisar’da düzenlenen bu operasyon, uyuşturucuyla mücadeleye verilen önemin bir kez daha altını çizdi.

Kaynak: İHA