İ.A.V. (48) yönetimindeki 34 CRN 958 plakalı otomobil, T.B. (60) idaresindeki 48 AJV 034 plakalı tur otobüsüyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan G.T. (71), S.T. (68), Y.V. (48) ve Z.V. (8) yaralandı. 

Afyon’da aile içinde kan döküldü: Ölü ve yaralı var! Afyon’da aile içinde kan döküldü: Ölü ve yaralı var!

Yaralıların durumu nasıl?

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulanslarla Dinar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Whatsapp Image 2025 01 19 At 11.13.44

Ekipler inceleme başlattı

Kazanın nedeni ile ilgili polis ve jandarma ekiplerinin incelemeleri sürüyor. Kara yolunda kısa süreliğine aksayan trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Kaynak: AA